SSC MTS 2017 Most Important General Knowledge Questions with Answers Part 11

 

SSC MTS 2017 Exam Date and Syllabus
16-04-2017,
30-05-2017,
07-05-2017

SSC MTS 2017 Exam Syllabus

Most Important General Knowledge Questions with Answers for SSC MTS 2017 Part 11
In this video we will learn most important GK General knowledge questions with answers which is already came in previous SSC CGL, SSC CHSL & SSC MTS Exams. There is lots of possibility of these questions if you want to really qualified this SSC MTS 2017 exam so watch all parts of given play List

SSC MTS 2017 most important GK Play List

1. First Digital district in India?
Ans: Idukki(Kerala)

2. Where is the venue for 2020 Olympics?
Ans: Tokyo

3. Recently elected Uttar Pradesh Chief Minister?
Ans: Yogi Adityanath

4. Newly elected Goa Chief Minister?
Ans: Manohar Parrikar

5. Who is the present Punjab Chief Minister?
Ans: Amarinder Singh

6.Recently elected Uttarakhand Chief Minister?
Ans: Trivendra Singh Rawat

7. Who is the present Manipur Chief Minister?
Ans: Nongthombam Biren Singh

8. Newly elected Kerala Chief Minister?
Ans: Pinarayi Vijayan

9. Which state is linked with jat protest?
Ans: Hariyana

10. Who is the chief guest of 2017 republic day parade?
Ans: Mohammed bin Zayed Al Nahyan(Abu Dhabi Crown Prince)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *