SSC MTS 2017 Most Important General Knowledge Questions with Answers Part 12

 

SSC MTS 2017 Exam Date and Syllabus
16-04-2017,
30-05-2017,
07-05-2017

SSC MTS 2017 Exam Syllabus

Most Important General Knowledge Questions with Answers for SSC MTS 2017 Part 12
In this video we will learn most important GK General knowledge questions with answers which is already came in previous SSC CGL, SSC CHSL & SSC MTS Exams. There is lots of possibility of these questions if you want to really qualified this SSC MTS 2017 exam so watch all parts of given play List

SSC MTS 2017 most important GK Play List

1. Who is the winner of 2016 Nobel peace prize?
Ans: Juan Manuel Santos (President of Colombia )

2. Where is the venue for 2018 Asian games?
Ans: Indonesia

3. India’s first Semi high speed train?
Ans: Gatimaan (Delhi to Agra)

4. Who Won 2016 Oscar – best actor award?
Ans: Leonardo DiCaprio

5. Venue for 2016 Olympics?
Ans: Rio de Janeiro, Brazil

6. Full form of ASBA?
Ans: Application Supported by Blocked Amount

7. First railway university in which state?
Ans: Gujarath (Vadodra)

8. 2016 jnanpith award winner?
Ans: Shankha Ghosh (Bengali Poet)

9. Who won 2016 Nobel Prize in Literature?
Ans: Bob Dylan

10. The youngest Indian who won Olympic medal?
Ans: P V Sindhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!