SSC MTS 2017 Most Important General Knowledge Questions with Answers Part 8

 

SSC MTS 2017 Exam Date and Syllabus
16-04-2017,
30-05-2017,
07-05-2017

SSC MTS 2017 Exam Syllabus

Most Important General Knowledge Questions with Answers for SSC MTS 2017 Part 8
In this video we will learn most important GK General knowledge questions with answers which is already came in previous SSC CGL, SSC CHSL & SSC MTS Exams. There is lots of possibility of these questions if you want to really qualified this SSC MTS 2017 exam so watch all parts of given play List

SSC MTS 2017 most important GK Play List

1. Scientific name of human being?
Ans. Homo sapiens

2. Scientific name of almond?
Ans. Prunus Dulcis

3. Scientific name of wheat?
Ans. Triticum

4. Scientific name of rice?
Ans. Oryza Sativa

5. Scientific name of corn?
Ans. Zea Mays

6. Scientific name of soybean?
Ans. Glycine Max

7. Scientific name of potato?
Ans. Solanum Tuberosum

8. Scientific name of lion?
Ans. Panthera Leo

9. Scientific name of mango?
Ans. Mangifera Indica

10. Scientific name of cat?
Ans. Felis Catus

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *