SSC MTS 2017 Most Important GK (General Knowledge) Questions with Answers Part 14

 

SSC MTS 2017 Exam Date and Syllabus
16-04-2017,
30-05-2017,
07-05-2017

SSC MTS 2017 Exam Syllabus

Most Important General Knowledge Questions with Answers for SSC MTS 2017 Part 14
In this video we will learn most important GK General knowledge questions with answers which is already came in previous SSC CGL, SSC CHSL & SSC MTS Exams. There is lots of possibility of these questions if you want to really qualified this SSC MTS 2017 exam so watch all parts of given play List

SSC MTS 2017 most important GK Play List

1. Kathakkali dance associated with which Indian state?
Ans. Kerala

2. Bharatanatyam dance associated with which Indian state?
Ans. Tamil Nadu

3. Kathak dance associated with which Indian state?
Ans. North, West and Central India

4. Kuchipudi dance associated with which Indian state?
Ans. Andhra Pradesh

5. Mohiniyattam dance associated with which Indian state?
Ans. Kerala

6. Sattriya dance associated with which Indian state?
Ans. Assam

7. Bihu dance associated with which Indian state?
Ans. Assam

8. Jhumar dance associated with which Indian state?
Ans. Haryana

9. Grida dance associated with which Indian state?
Ans. Madhya Pradesh

10. Fugdi dance associated with which Indian state?
Ans. Goa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!