SSC MTS 2017 Most Important General Knowledge Questions with Answers Part 13

 

SSC MTS 2017 Exam Date and Syllabus
16-04-2017,
30-05-2017,
07-05-2017

SSC MTS 2017 Exam Syllabus

Most Important General Knowledge Questions with Answers for SSC MTS 2017 Part 13
In this video we will learn most important GK General knowledge questions with answers which is already came in previous SSC CGL, SSC CHSL & SSC MTS Exams. There is lots of possibility of these questions if you want to really qualified this SSC MTS 2017 exam so watch all parts of given play List

SSC MTS 2017 most important GK Play List

1. Who is the First Lady Chief Minister of Jammu and Kashmir?
Ans. Mehbooba Mufti Sayeed

2. Who is author of “One Indian girl” book?
Ans. Chetan Bhagath

3. Which country won highest number of medals in Rio Olympics 2016?
Ans. United states (Total 121 medals)

4. Who is the Vice Chairman of NITI Aayog?
Ans. Arvind Panagariya

5. Who Won 2016 best film Oscar?
Ans. Spotlight  

6. Who won 2016 miss world?
Ans. Stephanie Del Valle (Puerto Rico)

7. Which is the 2016 ICC World Twenty20 Venue?
Ans. India

8. The eighth BRICS Summit (2016) will be held in which country?
Ans. India (Goa)

9.  Who won 2016 Nobel Prize in medicine?
Ans. Yoshinori Ohsumi

10. Sukant Kadam is associated with which sports?
Ans. Badminton

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!