SSC MTS 30 April 2017 Asked Gk Questions with answer key (First Shift)

SSC MTS 30 April 2017 Asked Gk Questions with answer key (First Shift) – SSC Multi Tasking Staff (Non-Technical) Exam held on 30 April 2017 in Morning Shift.

 

 

SSC MTS 2017 Asked Gk Questions

The following questions asked in SSC MTS Exam 30 April 2017 Morning shift.

 

1. How many languages are recognized by the constitution of India?
Ans. 22

2. What was Kuomintang?
Ans. National Party of China

3. Where is the forest research institute located in India?
Ans. Dehradun

4. Riboflavin is also known as?
Ans. Vitamin B2

5. Ahmedabad is situated on the bank of which river?
Ans. Sabarmati River

6. Which of the causes of swine flu?
Ans. Virus

7. Which is the lowest atmospheric layer?
Ans. Troposphere

8. The Rangnatha temple situated at?
Ans. Srirangam

9. Where was Buddha’s first sermon?
Ans. Sarnath

10. Where is the fifa 2018 held?
Ans. Russia

 


 

Most important GK General knowledge questions with answers which is already came in previous SSC CGL, SSC CHSL & SSC MTS Exams. There is lots of possibility of these questions if you want to really qualified this SSC MTS 2017 exam so watch all parts of given play List

 

SSC MTS 2017 Most Important GK
Click to PlayList

SSC MTS Previous Exam GK Collection
Click to PlayList

SSC MTS 2017 Most Important English
Click to PlayList

SSC MTS 2017 SPORTS GK
Click to PlayList

Online Study
Click to PlayList

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *